Dacă vrei să câștigi un venit suplimentar, dacă vrei să ai mai mult timp pentru tine și familia ta, dacă ești în căutarea unui vehicul care să te ducă către libertatea ta financiară, în timpul tău liber, citește, te rog, în continuare !


Mi-a plăcut spiritul antreprenorial de mic. Atunci când în 1990 s-a inițiat privitaziarea fabricilor de stat prin metoda MEBO, deja făceam planuri de preluare cu certificatele părinților mei. Planuri de puști visător. În facultate, pentru că făceam facultatea cu taxă, pe lângă bursa pe care o luam, am căutat mereu să mai fac ceva bani cu spiritul acesta antreprenorial, și de cele mai multe ori, mi-a ieșit. Și așa am venit în contact cu oportunitatea în care activez acum. Atunci am fost entuziast, pe bună dreptate. Eram convins că voi răsturna lumea cu succesul meu, așa de mult îmi doream să meargă. N-am făcut mare lucru. Nu știam atunci că îmi era frică de eșec, îmi era frică să nu par penibil în ochii prietenilor și colegilor, mai ales că metodele de promovare sugerate nu erau tocmai profesioniste. Și nu înțelesesem pe deplin ce este această oportunitate...

Apoi am intrat în mediul corporatist, printr-o întâmplare, și am uitat o vreme de afacere. Însă când am realizat că va veni o vreme de retragere din farma, am început să caut o sursă de venit rezidual. Afacereile clasice, am constat, presupun o investiție inițială de câteva mii de euro....Pe care nu-i aveam, pe care riscam să-i pierd. Apoi am aflat statisticile care spuneau că în primul an jumătate din afaceri dau faliment...
Așa mi-am amintit de afacerea mea pusă pe hold, pe așteptare. Și am început să o reevaluez. Mai cu atenție de data aceasta, cu mai multă încredere și mai mult profesionist.    

Ceea ce îți voi spune este că vei putea avea o afacere proprie, de tip franciză, cu o francțiune din costurile francizelor clasice, deci nu vei risca mii de euro, dar vei avea succesul garantat. Vei fi sprijint/ă, prin intermediul meu și al altor oameni mult mai experimentați din echipă, ceea ce înseamnă că șansele de a prospera în afacere sunt mari. Și oricum, nu vei risca economiile tale de o viață. Nu vei avea costurile instruirilor din francizele clasice sau din afacerile clasice, dar vei  beneficia de sistemul care te instruiește pentru a avea succes în afaceri, și cu siguranța aceste cunoștințe îți vor folosi și în viața personală. Partea aceasta de pregătire continuă este extrem de importantă pentr orice afacere, și asta ți-o poate spune orice proprietar de afacere de succes. Însă are niște costuri care sunt preluate în parte, de companie. 

Tu vei decide :
​​​​​​​
-cât de mult vrei să muncești,
-în ce ore ale zilei, cu ce oameni vei dori să-ți construiești succesul,
-cât de sus este cerul tău, obiectivul tău, care sunt obiectivele, visele tale.

Vom lucra împreună cu produse de top, unele invenții și cap de serie în domeniul lor, a căror calitate este proverbială. Nu te vor pune în dificultate niciodată. Aceste produse adresându-se păstrării stării de sănătate, dar nu numai. Cum spuneam, vei beneficia de experiența și expertiza a peste 60 de ani, timp în care s-au facut toate greșelile posibile, și s-au găsit toate soluțiile posibile pentru toate aceste probleme, a fost timp să se dezvolte sisteme de afacere de care tu vei beneficia. 

De asemenea, dacă vrei să ai mai mult timp pentru tine și familia ta, ai aici un vehicul pentru asta ! Mai ales dacă ești într-o afacere clasică și știi, din exercițiul personal, cum e să plătești impozite pentru salariile angajaților, impozit pe profit, cum e să cauți clienți, cum e să achiți spațiile și leasing-urile la echipamente. Te felicit că ai puterea să continui și să mergi mai departe pentru că tu știi ce costuri, ce stres, ce riscuri presupune o afacere clasică și continui să întruchipezi spiritul antreprenorial. Și pentru tine această afacere îți poate aduce mai mult timp pentru tine și familia ta. Vei putea  educa mai mulți oameni, și vei putea să îi faci pe aceștia să evolueze. Tot ceea ce trebuie să faci este să aplici sistemul.

​​​​​​​
Pentru că, vezi tu, sistemul acesta de instruire nu se aplică doar în business, ci și în viața personală și în orice ține de devenirea ta și astfel,împreună avem șanse să fim mai sănătoși, dar și mai prosperi.

Află mai multe descărcând Ebook-ul!

Dacă îți cauți afacerea,  contacteaza-mă !

Lucrează cu mine